53,7% от хората по време на тази кампания питат кога

...
 53,7% от хората по време на тази кампания питат кога
Коментари Харесай

Жечо Станков: Само ние имаме решение срещу високите цени на тока

 Open photo

 

„ 53,7% от хората по време на тази акция питат по кое време ще продължи програмата за саниране. Имаме три месеца и половина до края на годината. Ако не стартираме програмата, връщаме парите в Брюксел. И всичко със санирането завършва “.

 

Това съобщи при представянето на програмата „ България след рецесиите - проект за възобновяване “ Жечо Станков, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас. По думите му санирането би трябвало да продължи и това е един от целите на обединението.

„ 50% е паднала сметката за отопление на хората. А в няколкото блока, където сложихме пробно слънчеви панели за топла вода, сметката им е 0. Сами си създават топлата вода “, уточни Станков. Той акцентира, че покривите са най-голямото благосъстояние в общините, което не се употребява.

„ Само в Бургас имаме 50 000 кв.м покриви, на които в случай че бъдат направени фотоволтаици ще се задоволят потребностите на всички детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, както и на градския превоз. Единствено ние предложихме решение и преграда на високите цени на тока. Това е единствената настояща антиинфлационна мярка сега “, сподели още енергийният специалист.

Програмата планува 2 млн. кв. м площи в бизнеса и в обществената сфера – учебни заведения, детски градини, да бъдат санирани. Освен това близо 100 общини ще имат опция напълно да подменят уличното си осветяване.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР